Luxe vervoer Galafeest.

Romantische trouwauto
Galafeest
Citroen DS voor Galafeest

Wil je in stijl verschijnen op jouw Gala feest en een onvergetelijke tijd beleven. Dan start het feest met het aankomen zweven in onze iconische witte snoek, stijlvolle  garantie voor een super entree of een aankomst in een klassieker met  auto-  en stijl historie zoals onze Citroen Traction Avant.  Door de enorme ruimte voor en op de achterbank van  de Citroen Traction Avant is er zeker genoeg ruimte voor de allermooiste Galajurk(en)

 


Een oldtimer bij Oldambtoldtimers huren om in stijl aan te komen op het galafeest.

Onze Oldtimers komen goed van pas om als gala auto te dienen bij het vieren van bijvoorbeeld een eindexamenfeest of Promotie. Wij zorgen ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Het is aan jou om te beslissen of je een auto huurt met of zonder chauffeur. Beide opties zijn mogelijk.

 

Wat krijg je bij een dag een klassieke oldtimer huren om naar het galafeest te gaan?

Wij zorgen ervoor dat het nergens aan ontbreekt. Onze auto’s zijn in prima staat van onderhoud, maar let op het zijn wel oldtimers. Mochten er problemen optreden dan zijn wij binnen Nederland verzekerd van pechhulp. De auto’s zijn allrisk verzekerd met een aanvullende  inzittende verzekering.

Veel is mogelijk in overleg.