Geniet van het huwelijksjubileum met deze unieke quality time samen.

 

Vier je Huwelijksjubileum op speciale wijze met een mooie dag samen in een van onze prachtige oldtimers.
Wil je van je huwelijksjubileum een speciale gebeurtenis maken, besteed simpelweg wat tijd met elkaar in een van onze oldtimers en creëer een blijvende herinnering.

Neem een dag vrij, maak tijd voor elkaar, zet je telefoon uit en laat je e-mail even voor wat het is. Besteed een hele dag in elkaars gezelschap gedurende een grandtour in onze grande dame.
Zonder de drukte van de normale dag, en geniet van een spontane picknick ergens onderweg. Vier het leven dat jullie samen hebben, dat is immers waar het allemaal om gaat,
haal herinneringen op aan alle gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden en geniet ondertussen van het voorbij glijdende landschap op de spreekwoordelijke zwevende vering van onze Snoek.

Een onvergetelijke dag waarbij jullie volop aandacht kunnen geven aan elkaar.

Wat krijg je bij een dag een klassieke oldtimer huren om je Huwelijksjubileum te vieren?

Wij zorgen ervoor dat het nergens aan ontbreekt. Onze auto’s zijn in prima staat van onderhoud, maar let op het zijn wel oldtimers. Mochten er problemen optreden dan zijn wij binnen Nederland verzekerd van pechhulp. De auto’s zijn allrisk verzekerd met een aanvullende  inzittende verzekering.

Veel is mogelijk in overleg.

Hulde aan de jubilaris
Hulde aan de jubilaris
Huwelijksjubileum in Citroen DS