Prachtige authentieke grijze Citroën 2cv AZU – Ribbel-Eend

De Citroën 2cv AZU is aan de binnenkant en technisch helemaal opgeknapt en aangepakt, alleen de buitenkant hebben we in de “Barn Find” staat gelaten. Je zit op nieuw beklede stoelen, hebt beschikking tot de volle 12 pk zoals de motor ooit bedoelt is, en alle raam- en deurrubbers etc, zijn vervangen. De auto geeft je de kans om te onthaasten en te genieten van het landschap. De auto is uitgerust met een bistro-set (2 stoelen en een tafel) zodat je onderweg er gewoon even uit kan en wat lekkers uit de meegeleverde picknickmand kunt eten. De auto is uitermate (lees: eigenlijk alleen maar) geschikt voor kleine landweggetjes en door dorpjes te rijden. De auto heeft een topsnelheid van 65 á 70 dus de snelweg was in 1959 al en nu nog steeds geen optie, wat inhoudt dat je kunt genieten van de omgeving omdat alles langzaam voorbij gaat.

Voor de 2cv AZU ribbeleend zijn een aantal speciale routes gekozen die recht doen aan het speciale karakter van de rijervaring.

Het volgende komt mee in de auto:

  • Bistro-set (2 stoelen en een tafeltje).

Houd rekening met het volgende als je de auto wilt huren:

  • Niet aanwezig in de auto: stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, gordels op de voorstoelen.
  • Bij slecht weer, zoals langdurig veel regen / onweer, is het niet verstandig de auto te huren, we zullen dan een nieuwe dag in overleg kiezen.
  • De 2cv AZU is niet geschikt voor mensen die lang zijn of wat forser (De eigenaar is 1.86 m lang en weegt ca. 95 kg en dat gaat net).
  • Enige feeling met oude auto’s is zeker een pré, hij heeft trek-start mechanisme, de auto heeft een carburateur met choke, remmen zijn minder krachting dan die van moderne auto’s.

Prijs per dag: 199,- / Halve dag: 125,-

Reserveren
Prijzen