Op zoek naar een leuk dagje uit in Groningen?

Wij hebben als voorstel om het verleden met het heden te combineren door onze  Augmented Groningen route te rijden in een van onze klassiekers?  Maak er een super mooie dag van door in een van onze klassiekers de route te volgen die alle Augmented Groningen locaties langs gaat en u al puzzelend en interactief met de App laat genieten van het mooie Groningse landschap.

Augmented-Groningen-route

Voordat u aan deze route begint is het van belang de Augmented Groningen App te downloaden uit uw Appstore. Overtuig u ervan dat uw telefoon in staat is om de App te laten werken. Tip: Neem een extra powersupply mee voor uw telefoon.  Wij hebben een GPX bestand beschikbaar.

Wat krijg je bij een dagje uit in een klassieke oldtimer in het Groningen?

Wij zorgen ervoor dat het nergens aan ontbreekt. Het is aan jou om te beslissen of je een auto huurt met of zonder chauffeur. Beide opties zijn mogelijk. Onze auto’s zijn in prima staat van onderhoud, maar let op het zijn wel oldtimers. Mochten er problemen optreden dan zijn wij binnen Nederland verzekerd van pechhulp. De auto’s zijn allrisk verzekerd met een aanvullende inzittende verzekering.

Veel is mogelijk in overleg.