Herinneringen herbeleven in een klassieke oldtimer:

Neem iemand mee naar plekken waar herinneringen kunnen worden herbeleefd in een oldtimer.

Herbeleef herinneringen  in onze iconische klassieke oldtimer.
Bent je op zoek naar een leuk origineel idee voor een cadeau voor je ouders, opa ,oma , overige familie en of  vrienden?  Herbeleef samen hun herinneringen  in een van onze klassieke auto’s.

Haal je ouders, opa en of oma  op in onze oldtimer en rijdt ze langs belangrijke en betekenisvolle plekken in hun leven.  Laat ze de leukste plekken uit hun herinneringen bezoeken en herbeleven tijdens deze relaxte rit. Tip: Vraag als dit niet bekend is van tevoren op subtiele wijze naar deze plekken met herinneringen  en leg deze vast. Van deze plekken kan dan gemakkelijk een leuke route worden gemaakt. Enkele voorbeelden: De geboorteplaats,  de plek waar zij elkaar voor het eerst hebben ontmoet, dansles hebben gehad,  de eerste kus, de plek waar ze getrouwd zijn, het eerste huis, het ziekenhuis waar je bent geboren, waar altijd gewerkt is etc. en waar maar ook herinneringen liggen.  In onze klassieke oldtimer wordt de rit een superleuke reeks aan waardevolle herinneringen die  voor iedereen weer een nieuwe gedeelde betekenis gaan krijgen, waarbij je een prachtige dag beleeft door dit gezamenlijk uitje langs de laan der herinneringen.

Wat krijg je bij een dag herinneringen ophalen in een klassieke oldtimer?

Wij zorgen ervoor dat het nergens aan ontbreekt. Het is aan jou om te beslissen of je een auto huurt met of zonder chauffeur. Beide opties zijn mogelijk. Onze auto’s zijn in prima staat van onderhoud, maar let op het zijn wel oldtimers. Mochten er problemen optreden dan zijn wij binnen Nederland verzekerd van pechhulp. De auto’s zijn allrisk verzekerd met een aanvullende inzittende verzekering

Veel is mogelijk in overleg.