Herinnerrit in een klassieke oldtimer: klassieke auto’s te huur bij Oldambtoldtimers.
Neem iemand mee naar de originele plekken van zijn of haar herinneringen in een oldtimer.

 

Maak een Herinnerrit  in onze iconische klassieke oldtimer.
Ben je op zoek naar een leuk origineel idee voor een cadeau voor je ouders, opa ,oma , overige familie en of  vrienden?  Maak een Herinnerrit in een van onze klassieke auto’s.

Haal je ouders, opa en of oma  op in onze oldtimer en rijdt ze langs voor hen belangrijke en betekenisvolle plekken.  Laat ze de leukste plekken uit hun jeugd en leven, bezoeken en herbeleven tijdens een relaxte rit.

Tip: Vraag als dit niet bekend is van tevoren op subtiele wijze naar deze plekken en leg deze vast. Van deze plekken kan dan gemakkelijk een leuke route worden gemaakt. Enkele voorbeelden: De geboorteplaats,  de plek waar zij elkaar voor het eerst hebben ontmoet, dansles hebben gehad,  de eerste kus, de plek waar ze getrouwd zijn, het eerste huis, het ziekenhuis waar je bent geboren, waar altijd gewerkt is etc. en waar maar ook waardevolle herinneringen liggen.

In onze klassieke oldtimer wordt de rit een superleuke herinnerrit voor iedereen, waarbij je een prachtige dag beleeft door een gezamenlijk uitje langs de laan der herinneringen.

Wat krijg je bij een dag een klassieke oldtimer huren voor een Herrinnerrit?

Wij zorgen ervoor dat het nergens aan ontbreekt. Het is aan jou om te beslissen of je een auto huurt met of zonder chauffeur. Beide opties zijn mogelijk. Onze auto’s zijn in prima staat van onderhoud, maar let op het zijn wel oldtimers. Mochten er problemen optreden dan zijn wij binnen Nederland verzekerd van pechhulp. De auto’s zijn allrisk verzekerd met een aanvullende  inzittende verzekering.

Veel is mogelijk in overleg.

Herinneringen ophalen