Huur in Groningen een van onze klassieke oldtimers als trouwauto.
E
en oldtimer in Groningen huren om een fraai begin te geven aan jullie speciale trouwdag.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn hiervoor op zoek naar een iconische trouwauto om jullie speciale dag in Groningen een extra feestelijk tintje te geven. De bruid ophalen, fotomomenten, trouwvervoer naar het gemeentehuis en de feestlocatie. Onze chauffeur zal er voor zorgen dat alles vlekkeloos en op tijd verloopt.

Welke trouwauto is er voor jullie?

Wij hebben een Citroen DS special beschikbaar met chauffeur voor trouwvervoer in Groningen, waarvan gezegd wordt dat deze witte Franse grand dame uitermate geschikt is als trouwauto.  Zacht zoevend de bruid ophalen op weg naar jullie bruiloft en bruiloftsfeest. Leuke fotosessies gegarandeerd. Trouwvervoer op maat.

Trouwauto

Citroen Traction Avant

En we hebben een wit zwarte Citroen Traction Avant speciaal voor iedere klassieker liefhebber met een enorme ruime achterbank waarop de bruid en bruidegom in stijl kunnen worden vervoerd.

Trouwauto traction avant

Vooruit komen kijken of dit ook echt de trouwauto voor jullie is?

Natuurlijk snappen wij dat jullie nieuwsgierig zijn de eigenschappen van onze oldtimers. Maak gerust een afspraak om langs te komen en te kijken of de auto voldoet aan jullie eisen en wensen. Bloemen erop, blikken erachter, alles is mogelijk in overleg. Wij staan klaar om jullie te ontvangen.