Een witte trouwauto huren in Friesland.
Een witte oldtimer in Friesland huren om een fraai begin te geven aan jullie speciale trouwdag. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn hiervoor op zoek naar een iconische witte trouwauto om jullie speciale dag in Friesland een extra feestelijk tintje te geven. De bruid ophalen, fotomomenten, trouwvervoer naar het gemeentehuis en de feest locatie.

Onze chauffeur zal er voor zorgen dat alles vlekkeloos en op tijd verloopt.

 

Welke witte  trouwauto is er voor jullie?
Wij hebben twee witte trouwauto’s voor trouwvervoer in Friesland ter beschikking

Citroen DS special.

Onze witte Franse grand dame is uitermate geschikt als trouwauto.  Zacht zoevend de bruid ophalen op weg naar jullie bruiloft en bruiloftsfeest. Leuke fotosessies gegarandeerd. Trouwvervoer op maat.

Trouwauto

Citroen Traction Avant

En we hebben een wit zwarte Citroen Traction Avant speciaal voor iedere klassieker liefhebber met een enorme ruime achterbank waarop de bruid en bruidegom in stijl kunnen worden vervoerd.

Trouwauto traction avant

Vooruit komen kijken of dit ook echt de trouwauto voor jullie in Friesland is?

Natuurlijk snappen wij dat jullie nieuwsgierig zijn naar de eigenschappen van onze oldtimers. Maak gerust een afspraak om langs te komen en te kijken of de auto voldoet aan jullie eisen en wensen. Bloemen erop, blikken erachter, alles is mogelijk in overleg. Wij staan klaar om jullie te ontvangen in het Oldambt.